Omgeving

De camping is midden in de Achterhoek gelegen, met veel fiets- en wandelmogelijkheden.

Op loopafstand van onze camping ligt landgoed `t Zand, `t Klooster en `t Zelle, waar u prachtige wandelingen kunt maken.

Hiernaast vindt u op landgoed ’t Zelle, Golfbaan ’t Zelle. Een prachtige golfbaan van maar liefst 18 holes en een shortgolf-baan met 9 holes.

Op circa 1 km vanaf onze camping loopt het Pieterpad.

Voor de fietsliefhebbers zijn er zowel langere afstand fietspaden als meerdere dagroutes en lokale ommetjes uitgezet. Velen zijn op korte afstand vanaf de camping te beginnen: Graafschaproute, acht kastelen route, `t zand route, knooppunten route, etc.

De prachtige oude Hanzestad Zutphen ligt op ca. 21 km afstand. Een gezellige winkelstad met vele historische panden en prachtige stadswandeling.

Een prachtig doolhof, kabouterbos en klimbos is gelegen op het landgoed Ruurlo.

In het prachtige Kasteel Ruurlo is de locatie van Museum MORE geopend. In het kasteel staat het leven en werk van grootmeester Carel Willink centraal. De opstelling toont de ontwikkeling van een zoekende kunstenaar, die zich later weet te ontplooien als de nooit geëvenaarde schilder. Naast 45 werken van Carel Willink, zijn ook vijf bijzondere creaties van modeontwerpster Fong Leng te zien.

In de nabije omgeving van de camping zijn ook diverse mooie geocaching fietsroutes te vinden.

Dus zoals u ziet: voor ieder wat wils op en nabij onze gezellige camping `t Meestershuus